Fillmed By Filorga

Den mest banebrydende serum i verden!

Vi har nøje udvalgt Filorgas NCTF®-serum til at benyttes i den mesoterapeutiske behandling for at opnå det maksimale hudforyngende resultat. Med tre årtier bag sig siden lanceringen i 1988 placerer serummet sig som benchmark på markedet for hudfornyelse. Den unikke formulering, bremser og korrigerer beviseligt de skader som den aldrende hud udviser.

Dine kunder fortjener det bedste; så du skal vælge dine produkter med omhu. Produktkvalitet og teknologi anser vi som halvdelen af vores håndværk. Vi gør et grundigt opsøgende arbejde for konstant at holde os ajour og uddanne os yderligere inden for klinisk hudterapi på markedet. Vi stiller krav til os selv om altid at forhandle det absolut bedste på markedet. Du vil derfor være sikret automatisk opdatering og information, hvis der kommer forbedrede produkter eller teknologier på markedet.

NCTF-serum fra Filorga indeholder 59 aktive ingredienser – vitamin a, b, c, e, aminosyrer, mineraler, enzymer og nukleinsyrer.

Forskningsartikel der opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag Filorgas NCTF-serum som værende hudfornyende og-foryngende:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/pmc4396578/ 

Forksningsartikel der beskriver resultaterne af et sammenlignende studie af fem forskellige bioaktive serummer, der benyttes ved mesoterapi:​

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22151394